Süre: 40 dk

MALZEMELER

  • 1 Kuru Soğan
  • 1 Diş Dövülmüş Sarımsak
  • 1 Kırmızı Biber
  • 3 Yeşil Sivri Biber
  • ½ Çorba Kaşığı Pul Biber
  • ½ kg Haşlanmış Mantar
  • 1 Çorba Kaşığı Domates Salçası

YAPILIŞI

Kuru soğanı ufak ufak doğrayın. Doğradığınız soğanı sarımsakla beraber  yağda pembeleşinceye kadar kavurun ve yaklaşık 5 dakika sonra pul biber ve salçayı ekleyerek yeniden kavrulmaya bırakın. İyice kavrulduktan sonra mantarlarla beraber 3 bardak su ekleyerek 20 dakika haslamaya bırakın. Kırmızı ve yeşil biberleri ufak ufak doğradıktan sonra onlarıda ekleyin ve 3 dakika daha pişirin. Servis tabağına alın ve üzerine biraz zeytinyağı serpiştirin. Tercihen servis yağarken üzerini maydanozla süsleyebilirsiniz.

Servise hazırdır. Afiyet olsun.