Süre: 40 dk

MALZEMELER

  • ½ Havuç
  • 250 gr İç Bezelye
  • ½ Patates
  • 15 Tane Kornişon Turşusu
  • 250 gr Süzme Yoğurt
  • 250 gr Mayonez
  • 1 Çorba Kaşığı Meksika Fasulyesi
  • 1 Çorba Kaşığı Tuz

YAPILIŞI

Havucu ve patatesi soyduktan sonra tencereye 1 tatlı kaşığı tuz atarak 30 daika haşlayın. Haşlanan havucu, patatesi ve turşuyu ufak ufak küp şeklinde doğrayın. Doğradığınız karışımı bir kaba alın ve içine bezelye,yoğurt, mayonez ve tuz ekleyerek karıştırın. Karışımı servis tabağına alıp üzerini turşu,havuç ve meksika fasulyesi ile süsleyebilirsiniz.

Servise hazırdır. Afiyet olsun.