Süre: 45 dk

MALZEMELER

  • ½  Paket Tost Ekmeği
  • ½ kg Tavuk Göğüsü
  • ½ kg Süt
  • ½ Çorba Kaşığı Beyaz Karabiber
  • ½  Çorba Kaşığı Tuz
  • 200 gr Kırık Ceviz
  • 2 Diş Dövülmüş Sarımsak

YAPILIŞI

Tavuk göğüsünü bir tencerede 30 dakika pişirin. Pişen tavuk göğüsünü ufak ufak elinizl parçalayın. Tost ekmeklerinin kenarlarını inceden kesip bir kapta sütle iyice yoğurun sonra ekmek istenilen kıvama geldikten sonra tavuğu. Karabiberi, tuzu, sarımsağı ve cevizi koyarak karıştırın. Servis tabağına alın ve üzerini ceviz ve tavuk parçalarıyla süsleyin. Servise hazırdır. Afiyet olsun.